17 Eylül 2008

Tv'de öss programları

 Ne zamanki bir sınav yaklaşsa raiting düşüncesi ile tv'de başarı programları, sınav programları artıyor. tabiki bu benim sahsi düşüncem ama bu tip programlar keşke sürekli yayınlansa.sınavla yatıp kalkar olmuşuz. yok başarıya doğru, yok sınav zamanı, derken programlarda gördüklerimiz bilmemne dersanesinin başkanı,felsefe hocası,psikolojik danışmanı, anca kendi reklamını yapan kişiler.
 Keşke sadece sınavlarla ilgili programlar yapan bir tv kanalı çıksa. gerçi bir kanal yapım aşamasındaydı galiba öss,oks ve kpss programları yapacakmış, hangi kanal olduğunu şimdi hatırlayamadım.
 Öss ek yerleştirme tarihi yaklaşıyor. osym açıklamasına göre +8000 daha boş kontejyanda öğrenci alınacakmış. sanırım 24000 boş kontejyan varmış. bugünlerde tv'deki programlar başlar tartışmalara yok şu ünv tercih yapın,yok boş geçmeyin... siz bu öss öğrencilerini ne sanıosunuz ,onlar kaçın kurrası, açıkçası siz giderken onlar geliyordu. benim öss öğrencilerim, kardeşlerim herşeyi en ince ayrıntısına kadar bilir zaten, sizin tavsiyelerinize pek ihtiyaçları yoktur....
zihingicirdamasi.com

1 yorum:

  1. bu programlar boş fakat sanırım Başkent Tv idi çok güzel ÖSS ders anlatımı vermişti geçen sene. ÖSS ye giren birisi olarak fizik-2 ve kimya-2 de açıklarıma yararı olmuştu. Birde Z TV olayı var ama D-SMART a geçti. Bu ülkede hayrına ne kadar az şey yapılıyor değil mi?

    YanıtlaSil