12 Eylül 2008

Google Adwords hediye kupon yolladı

promo-tr@google.com adresinden dün 80ytl deneme kuponu geldi. yaptığım ufak araştırma sonucunda bu kuponun nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler vereceğim. umuyorum ki bu deneme kuponundan birçok arkadaşa gelmiştir.
 -Öncelikle bu kupon adwords'u daha önce kullananlar yada google analiz programını kullananlara geliyor.
 -kuponun yani bu kupon kodunun kısa sürede aktif hale getirilmesi gerekmekte yoksa yanıp bitip kül oluyor.
 -bu 80ytl lik reklam promosyonunu kullanmanız için açtığımız adwords hesabımıza bir miktar para yatırmamız gerekmekte. havale yapacaksak 14 ytl kredi kartı ile ödeme yapacaksak 7 ytl masrafimiz oluyor.
 -kredi kartını seçersek ön ödemeli yada sonradan ödemeli bölüm var buna çok dikkat etmeliyiz, ön ödemelide para hemen kartımızdan çekiliyor sonradan ödemelide hesabimizda para bitince çekmeye devam ediyor. tabiki ben ön ödemeliyi seçeceğim.
 Adwords'un böyle bir promosyon gerçekleştirmesi bence çok akıllıca, müşterilerin ayakları alışıyor ve en azından bir deneme ile nasıl kazanç sağlıyacağımızı anlıyoruz.
yaptığım bu yüzeysel açıklamam hesabı kullanmaya başladıktan sonra güçlendirilecektir...
zihingicirdamasi.com

1 yorum:

  1. bugun hesabımı kurdum,malesef 14ytl lik ödeme yapmazsak hesap aktiflesmiyor. zaten 80ytlden 7 ytl hesap kurulum parası kestıler. yani su anda hesabımda 73lira var ama 14lira kredi kartımdan yatırmadan kullanamıyorum.

    YanıtlaSil