20 Eylül 2008

eee tabligat

 Adalet bakanlığıda bankaların yaptığı taktiği uygulamaya koyuluyor. gerçi bankaların çoğu bunu çevre kirliliği ile örtüştürüp "bakın biz çevreye nekadar saygılıyız" deselerde bu sayede biton kağıt parasını cebe indirip karlarına kar katmak için yapılıyor. herneyse adalet bakanlığımız oturup düşünmüş taşınmış artık tebligatları e-posta yolu ile göndermeye karar vermişler. gerçi bunu medyaya duyurduklarında delikanlıca bunu posta masraflarının azalması için yapıyoruz dediler.helal olsun. telekomda ağaçlar kesilmesin diye buyuk bir reklam kampanyası yapmıştı hatırlarsanız.
Adalet bakanlığının bir diğer kazancı ise eposta ile yapılan tebligatlar sonucunda dava süreleri önemli ölçüde azalacak. yapılan açıklamada bu süre 2 yıl olarak belirlenmiş ama aklım almıyor. sadece eposta ile tebligat gönderildi diye dava süresi nasıl 2 yıl kısalacak.
Adalet bakanlığı eposta yolu ile tebligat iletildikten 3 gün sonra tebligat yapılmış sayacak, sonra yok ben e-posta adresimi değiştirdim yok elektrik kesikti demeyin sakın.
 Şu anda hala bir taslak olarak bakılan uygulama çok yakında yürürlüğe girecek. Bizede ne söylemek düşer, "Vatana millete hayırlı uğurlu olsun"
zihingicirdamasi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder