26 Kasım 2008

YGA sıradışı liderlik konferansı



  Sıradışı bir liderlik yolculuğuna hazırmısın? İstanbul Lütfi Kırdar Kültür ve Kongre Sarayı 20 Aralık'ta Geleceğin Liderlerine Ev Sahipliği yapıyor. Dünyayı değiştireceğine inanacak kadar idealist, Hayalinin önündeki engelleri görecek kadar da gerçekçi, Engelleri kaldırmayı deneyecek kadar cesur, Sıradışı hayal ortakları ile çalışabilecek kadar da uyumlu,Kendine yapabileceği en büyük yardımın Başkalarına yardım etmek olduğunu bilen bir bencilsen, Sosyal sorumluluk sahibi, başarılı Çift kanatlı bir lider olmayı hayal ediyorsan, Yga sıradışı liderlik konferansına katılmasın !
Son Başvuru Tarihi : 7 Aralık 2008, Pazar
Konferans Tarihi : 20 Aralık 2008, Cumartesi
Konferans Yeri : Lütfi Kırdar Kültür Ve Kongre Sarayı, İstanbul
  • Sınırlı kontenjan sebebiyle, başvuru yapan ilk 2.000 kişi konferansa katılabilecektir. Erken başvuranlar, ön sıralarda yer alma fırsatı yakalayacaklardır.
  • - Konferans, Öğle Yemeği, YGA Liderlik Sertifikası, Ankara ve İzmir'den kalkacak YGA otobüslerinin masrafları dernek tarafından karşılanacaktır.
  • - Hayal Ortakları Derneği adıyla 138 / 199 sayı numarası ile tüzel kişiliğini kazanmış olan Young Guru Academy Vakfı, kar amacı gütmeyen uluslararası bir sivil toplum örgütüdür.
  • -Hayali, geleceğin liderlerini keşfetmek, sosyal sorumlu liderler olarak yetişmelerine destek olmaktır. 
Buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Bu seminerde katılacak olan 2000 kişiden yaklaşık olarak 200 arkadaşla mülakat yapılacaktır . Bu arkadaşlar arasından seçilen kişilere ise İstanbul da liderlik kampına katılma şansı ardından ise liderlik kampını başarıyla tamamlayan arkadaşlara ise amerika yolculugu görünecektir. İlk başvurular internet üzerinden yapılacaktır . Başvurmak için bu adresi tıklayabilirsiniz . Eger başvurunuz kabul edildiği takdirde size mail ile geri dönülecek ve ücretsiz olarak istanbul daki bir günlük liderlik kaçamağına katılmış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder