18 Kasım 2008

Yeni bir film daha "sıcak"


Abdullah Oğuz'un "Aşk ve ilişkiler" üçlemesinin "Mutluluk"tan sonra ikinci filmi "Sıcak" gösterime girmeye hazırlanıyor.(Biraz magazinsel ama başrolde sevgilisi Ebru Akel var).Filmin konusu ise şöyle açıklanmış:


" Yusuf, batık gemilerin enkazını çıkartıp satan bir denizcilik firmasında çalışmaktadır. Karısı Meryem ise öğretmen ve iki aylık hamiledir. Karı koca, bir batık gemi projesi için çıktıkları kısa yolculuğun, bir karabasana dönüşeceğinden habersizdirler. Aynı saatlerde, karısının başka bir adamla kaçtığını öğrenen ve yardım istemek için tek dostu Niko’yu arayan Adem ise cinnetin eşiğindedir. Güneş batar, gök yarılır ve kader ortaklarını bir araya getirir.


Filmin oyuncuları :Cem Özer,Ebru Akel(en başta sölemiştim),Hazım Körmükçü,Gürgen Öz,Şafak Karaali.Film 19 Aralıkta vizyona giricek.Filmle ilgili söyleyebileceğim tek şey umarım sadece film öne çıkar,oyuncuları değil.

2 yorum:

  1. ebruya bayılırım bu film kaçmaz :))))

    YanıtlaSil
  2. Soundtracklarını Cem Adrian yapmış filmin. ;)Hatta Bana Özel sanırım çıkış parçası.

    Güzel bir filme benziyor, Cem Adrian'ın oynaması,Bozcaada'da çekilmesi ve bir Abdullah Oğuz filmi olması benim için yeterde artar bile. ;)

    Mert.

    YanıtlaSil