14 Kasım 2008

Gazilerimize ayıp olmuyormu?


Atatürk ile baraber aynı topraklarda savaşmış,devletimizin ve milletimizin iyi çıkarları için Atatürk'ün yanında bulunmuş üç askerimiz var.Son görevlerini yerine getirebilmek için de bir sinema filminin çekimleri için kamera karşısına geçtiler.Üçü de 100 yaşından sonra güzel bir başarıya imza atabilmek için gönüllü olarak kameralarla buluştular.Kurtuluşumuzun beyaz perdeye son kez yansımasını yapacaklar.Ne şartlarda savaştıklarını,nelerle karşılaştıklarını tekrardan bize anlatacak nitelikte bir belgesel olacak.
Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yapmış olduğu''SON BULUŞMA''filmi 14 Kasım'da vizyona girecek.Herşey iyi hoş ama milli duygularımızı kabartacak olan bu filme maalesef sponsor bulunamamış.
Oysa 1 kuruş dahi almadan,gönüllü olarak bu işe emek veren 3 askerimize ayıp olmuyor mu bu durum?Neden gönüllü bir sponsor yok?

Sonuç olarak inanıyorum ki bizim halkımız bu filmin arkasında duracak ve gişe rekorları kırılacak.

1 yorum:

  1. İnsanlar o kadar boş şeylere para yatırıyrolar ki böyle önemli şeylerin arkası hep boş kalıyor ama bence de gişe sonuçları yzüleri güldürür ya da ben öyle olmasını umuyorum.

    YanıtlaSil