23 Ekim 2008

traji komik ölümler


Ölüm ne yazık ki hayatın en acı gerçeği.Korkutucu ve ürkütücü olmasına rağmen bazı ölümler de var ki geçekten komik:

*Coca Cola makinesinden bedava soda almaya çalışan bir adam, aniden fırlayan kola kutusu yüzünden hayatını kaybetmiş.

*Pencere kenarında oturarak tükürüğünü sokak lambasına isabet ettirmeye çalışan bir asker, dengesini kaybedip 11. kattan düşerek hayatını kaybetti.

*Astronomi biliminde çığır açan Danimarkali bilim adami Tycho Brahe, vaktinde tuvalete giremediği için ölmüş. 16.yüzyılda yemek bitmeden sofradan ayrılmak hakaret sayılırmış. O gece şölene gelmeden önce tuvalete girmeyi unutan ve yemekte içkiyi fazla kaçıran Brahe izin isteyemeyecek kadar nazik olunca idrar kesesi patlamış.Bilim adami 11 gün acı çektikten sonra ölmüş.

*Bir araba bir adama hafifçe çarpmış.Adam bişeyi olmadğı için ayağa kalkmış.Gitmeye hazırlanırken yoldan geçerken olayı gören bir başka adam yerden kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söylemiş.Bunun üzerine adam geri arabanın önüne uzanmış.Adamım gittiğini düşünen şöförde arabaya binip gaza basmış ve adam ölmüş.

*(Bence en komiği)Jake Fen isimli Macar adam, eşini korkutmak için kendini asmış pozu vermiş... Eve gelen eş kocasını o halde görünce bayılmış. Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soymuş. Topladıkları ile çıkarken Jake kadına bir tekme atmış. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan ölmüş.. Jake beraat etmiş..

1 yorum:

  1. evet gerçektende çok komik ölümler var.pisi pisine derlerya aynen öyle.

    YanıtlaSil