25 Ekim 2008

Domatessuyu projesi

bu proje bir bakıma türkiyedeki blogların kalitesini arttırmak için atılmış bir adım niteliğinde. onur arkadaşımın bu projesine bizde zihingicirdamasi.com olarak başvurduk (umarım kabul ediliriz). yazıyı tamamıyle onurdan alıntı yapıyorum...



Şimdi bu yazı nedir necidir diyenler olacaktır. Bu gün sabah kalktığımda gelen bu düşünceyi hayata geçirmekte kararlıyım. Kısaca blog yazarları için yararlı olacaktır. İlk olarak bu sistemin nasıl işleyeceğini ve sizi nasıl inandıracağımı düşünerek başlıyorum. Katılım şartlarını kullanım şartlarını sonradan belirticem. Google’nin gerek Türkiye’de olsun gerekse Yurt dışında olsun bir çok konferansını dinledim. Yabancı sitelerinin yaptığı bir sistemin farklı yolla hayata geçirmeye başlayacağım. Kısaca şu anda sizi inandırmaya ve kandırmaya çalışıyorum :) Bu sistemteme katılmanız için. Neyse anlatmaya başlayayım.

Bildir Geç Domatessuyu’nu Geç Nedir ?

Bu sistem sadece Türk Blog yazarlarını kapsayan wordpress , blogger ve blogspot alt yapısını kapsayan bir proje olacak. Sitenizde kendinizde yazdığınız ve önemli bulduğunuz yazıları Domatessuyu.com sitesine yazıp kaynak göstererek Google ve diğer arama motorlarında yükselmemizi sağlayacak.

Nasıl Google’de yükselme sağlayacak ?

Bu konuya gelince hemen bu konuyada açıklık getirelim. Sitenizde yazdığınız özgün yazıyı Domatessuyu.com eklediğinizde kaynak adresini gösterdiğiniz için direk backlink almış olacaksınız. Ayrıca Trackback Geri izlenimlede Domatessuyu.Com sizi desteklemiş olacak. Bununlada kalmayıp sol alt köşede oluşturmamı bekleyen blogroll bölümünde bu projeye katılmış olan siteler link almış olacak. Yani Domatessuyu.Com hep birlikte Google’de yükselmemizi sağlamış olacak.

Benim Ne İşime Yarıyacak ?

Çok işinize yarayacak çünkü Domatessuyu.Com gibi güçlü özgün bir siteden link almış olacaksınız. Ayrıca Google’nin yeni konferansında anlattığı ve düşündüğü projeyi yerine getirmiş olucaz topluca pagerank ve googlede yükselme çalışmasınada katılmış olucağız. Ayrıca Domatessuyu.com hergün düzenli olarka takip eden kaliteli blog siteleri sizin sitenizide tanıyıp takip etmiş olmaya başlayacaktır. Kısaca blog ağı oluşturmuş olacağız.

Domatessuyu.Com’la bunu başarabilirmiyiz beni biraz inandır Onur ( Neden Domatessuyu.Com) !!!

Ben bu sistemi başaracağımıza inanıyorum ki beni tanıyanlar nasıl başarılar elde ettiğimi bilir.

Neden Domatessuyu Çünkü…..

* Domatessuyu Pagerank 4 değerine sahip ve sisteme katılacak insanlarla daha fazla güçlenecek dolayısıyla size çok büyük katkı sağlayacak.
* İkinci olarak günlük 10bin tekil ile 45bin tekil kişi arasında değişen hite sahip olduğu için Domatessuyu.com’dan ister istemez sitenize kullanıcılar giriş yapacak.
* Domatessuyu.com Alexa’da 63 bininci sırada.Bu güzel bir sıra. Bana ne Alexa sıralaması diyenler vardır Google Alexa’yı çok ama çok önemsiyor. Hatta kanka durumundalar.
* Domatessuyu.com Dmoz kayıtlı bir sitedir. Bunun ne anlama geldiğini anlatmama gerek yok sanırım Google Dmoz’a tapıyor.
* Domatessuyu.com çok güçlü backlinke sahiptir sizlerlede daha da güçlenecek dolayısıyla daha da yükselmiş olacaksınız.
* En son olarak kendimi övmek istiyorum. Domatessuyu.com’u benim gibi bir adam yönetiyor buda herşeyden önemli. Google ile uzaktan akrabalığımız var. Larry Page ile amca oğluyuz.

Peki bu projenin misyonu nedir ?

* Bu projedenin asıl amacı ilk olarak Kaynak belirtmeden çalmayı önlemek. Kaynak belirtmenin ne kadar önemli olduğunu anlatabilmek.
* Yurt dışında farklı uygulanan bu sistemi Türk Ahlak , Gelenek ve Göreneklerine uygun hale getirip Google’de hak ettiğimiz değeri almak.
* Bildirgeç.org gibi yazı yayınlayıp para kazanmak yerine kendi sitenizden daha çok kazanmamızı sağlamak.
* Sitemizin pagerank değerini ve arama motorlarındaki yerini daha da yükseltmek.
* En önemlisi Türk Bloglarını bir araya getirmeyi başarabilmek.

Peki nasıl projeye katılabilirim ?
Bu içerik Domatessuyu.Com sitesine aittir.

* Bu sisteme her önüne gelen katılamayacağını belirtmek isterim. Sitenizi kendi kıstaslarıma göre inceleyip onay verirsem katılmış olabileceksiniz.
* Pagerank değerinin kaç olduğunu önemsemiyoruz pagerankınız olmasa bile yazılarınız özgünse ve gerçekten işe yarar bir durumu varsa kabul edileceksiniz.
* Projeye katılmak için hazırlanmakta olan Bildir Geç Domatessuyu’nu Geç bannerini , logosunu , linkini sitenize koymanız gerekecektir. Ana sayfadan link verdiğim için ve her sayfadan da link vereceğim için sizinde vermeniz gerekir.
* Bu proje için yaş sınırı yok çünkü küçük yaşta çok büyük cevherlere sahip kişilerle tanıştım onun için yaş sınırında rahat olabilirsiniz.
* Bu projeye katılabilmeniz için dürüst olmasınız ve kesinlikle bu grupta bulunacak kişilere yanlış yapmamalısınız. Başkasının yazısını yayınlasanız bile KAYNAK belirtmeni gerekecektir.
* Bu projeye girin kişiler ayda en az 10 yazısını Domatessuyu.Com yazarak bildirmelidir. Domatessuyu.Com’dan link aldım artık yazmam gibi düşünürseniz baştan kaynetmiş olursunuz. Buda sizin için hiç iyi olmaz diye düşünüyorum yinede yazmam derseniz bilin ki üyeliğiniz ve linkiniz tamamen siteden silinecektir.
* Bu proje ciddi bir projedir. Kesinlikle yasalara aykırı ve telif haklarını ihlal kabul edilemez. Domatessuyu.com bu yazıları sürekli inceleyerek yayınlayacak olsa da herhangi bir yasaya aykırı davranışta Domatessuyu.com haklarını arayacaktır. Gerekirse zararın karşılanması için tarafınıza dava açmayı saklı tutar.
* Domatessuyu.com’da hiçbir sisayi partiye , mezhebe , ırka hakaret etmeyi onaylamaz yasaktır.

Projeye Katılmak için yapılacaklar nelerdir ?

* İlk olarak bana iletişim bölümünden ulaşıp iletişim kurmanı gerekmekte. Kabul olursa 15×15 logonuz istenecektir.
* Ana sayfaya Bildir Geç Domatessuyu’nu Geç banneri , logoyu , linki göstermeniz gerekli. Linke xfn sistemi eklenmeli yani rel=”friend met” eklenmeli. Link vereceksenizde parantez içindeki örnek gibi olmalı ! Bildir Geç Domatessuyu’nu Geç
* Wordpress sitenizde bağlantılar bölümünden ekleyecekseniz bağlantılar bölümüne geldiğinizde xfn kısmından arkadaş ve ilham vericiyi seçmeniz gerekmekte.
* Yazılarınızı yazarkan Kullanım Şartlarına harfiyen uymanız gerekmekte.
* Bu yazıyı sitenizde kaynak adresi göstererek yayınlamanız gerekecektir.

Şimdilik yazacaklarım ve ekleyeceklerim bu kadar ama eklemeler olabilir. Sitenizde bu yazımı yayınlarsanız sevinirim. Projeye katılsanız da katılmasanız da yayınlayanlara şimdiden teşekkürler. Talepler şimdilik 30 site ile sınırlı olacaktır. Bunu da bildirmek isterim. Sonunda yazım bitti buraya kadar okuyabildiyseniz kutlarım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder