23 Ekim 2008

Bu uykulara doyum olmaz


Öyle uykular vardır ki bütün gece uyumaya bedeldir.bazen bir kaç dakika bazen 2-3 saat ancak asla bütün bir uyku değildir.İşte sizlereyeri yurdu belli olmayan hazırlıksız yakalandğımız tatlı uykular.

1.Sabahın köründe çalan çalar saati 5 dakika daha öteleyerek yaptğınız ya da sizi uyandırmaya çalışan eşinize rağmen yaptğınız 15 dakikalık uyku.Kim seevmez o uykuyu

2.Tv programı izlerken o daracık kanepede içinizin geçerek uzanma pozisyonu aldığınız ve her tarafınızın tutulmasına sebep olan emanet uyku...

3.Pilajda,denizde,şezlongda ya da kumlara serdiğiniz havlunun üzerine şemsiye altında yaptğınız uyku...Mükemmeldir ancak güneşte kalmamaya dikkat edin.

4.Yemek sonrası iş yerinde patrona yakalanmada yapılan on dakikalık şekerleme...Dikkat!Bir kez yakalanırsanız adınız çıkar dokuza inmez sekize.

5.Toplu taşıma araçlarında uyku:genelde birinin esnemesiyle başlayan ve tüm otobüsü dalga dalga saran uyku...Durak kaçırma riskiniz var.

6.İki ağaç arasına kurulmuş hamakta sallanırken yapılan uyku...Sağa sola dönme alışkanlığınız yoksa mükemmel bir uyku olabilir.Yüzünüze yerleşeçek ip izlerine dikkat.

7.Bahar günlerinde sınıfınızın serin havasında öğretmene yakalanmadan yapılan ve zil sesiyle uanılan uyku.
Herkese öyle ya da böyle tatlı uykular.... :)

2 yorum:

  1. orda uyku burda uyku okurken uykum geldi yahu.... :)

    YanıtlaSil
  2. evet öyle ya okurken uyumak diye demi bir sey eklesem :)ama ben 6 numarayı tek geçerim :)...

    YanıtlaSil