27 Şubat 2009

Seslendirme ustası " Umut Tabak "

Umut tabak şu sıralar izlediğimiz hemen her dizide sesi olan bir kişilik. İst.Üni. Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Umut tabak, Haldun Dormen Tiyatrosunda rol arkadaşlarından Gülen Karaman'ın yönlendirmesiyle seslendirmeye başlamış. Şimdi ise almış başını yürüyor demek çok doğru olsa gerek. İşin en güzel tarafı seslendirdiği seslerin biribirine benzememesi. Kimleri kimleri seslendirdi kısmına gelince işte listesi :)
Seslendirdiği yabancı sanatçılar : Tom Cruise, Christian Slater, Matt Damon, Brad Pitt, Johnny DeppAntonio Banderas, Leonardo Di Caprio sayılabilir.
Ayrıca, 'Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz'ı, Büyük Yalan'da Emrah'ı, Aşk Oyunu adlı dizide Keremcem, Şöhret adlı dizide Murat Ünalmış'ı, Yaşanmış Şehir Hikayeleri adlı dizide Onur Şan'ı, Kaybolan Yıllar adlı dizide Burak Hakkı'yı ,Güz Yangını adlı dizide Tansel Öngel'i, Gümüş'te Kıvanç Tatlıtuğ'u, 'Yalancı Yarim' adlı dizide rahmetli Barış Akarsu'yu, 'Genco' adlı dizide Alpay Kemal Atalay'ı, 'Sana Mecburum' adlı dizide Doğuş'u, 'Doktorlar' adlı dizide Kutsi'yi ... seslendirdi..
Umut tabakla ilgili bir iki şeyde buradan öğrenebilirsiniz.
Geçtiğimiz günlerde Beyaz Show'un konuğu olan Umut Tabak Polat Alemdar'dan bir iki bişi döktürdü. İşte videosu :)


Polat Alemdar Seslendiren, Umut Tabak, Beyaz Show
by aykutugur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder